Het archief

BowlsOldenzaal is actief in binnen en buitenland. Hier vind u een aantal hoogtepunten uit het verleden

Algemene leden vergadering  (ALV) 2021 

23 Oktober '21 j.l. heeft Bowls Oldenzaal zijn jaarlijkse AVL gehouden. Tijdens de jaarlijkse ALV is Johan Schiltkamp benoemd tot ere lid van Bowls Oldenzaal en kreeg hij uit handen van de voorzitter Erik Kamphuis namens Bowls Oldenzaal een mooie plaquette overhandigd. Dit is bijzonder ook voor de bowlsclub omdat hij de eerste is in de club historie die benoemd is tot ere lid. Johan stelde zich niet herkiesbaar als secretaris en nam daarmee ook afscheid van de Bowls Oldenzaal en werd hij uitvoerig bedankt voor zijn tomeloze inzet voor de club en kon hij een groot applaus in ontvangst nemen. Hij heeft veel werk verzet en is zeer belangrijk geweest bij de oprichting van Bowls Oldenzaal en daarom ook dik verdiend.  Hij zal nog wel op de achtergrond mee blijven kijken. De nieuwe secretaris(sen), ja u leest het goed, zijn Dick van de Burgt en Richard Kamphuis. Dick zal als eerste aanschrijfpunt zijn voor de Niobb (de Bowlsbond) en toernooien. Richard zal zich meer bezig gaan houden met de leden administratie en multimedia. Het was een gezellige bijeenkomst dat werd afgesloten met een etentje en een drankje. 

Een korte fotoimpressie

 


Bowls Oldenzaal timmert aan de weg, ook in 2020


TTBO Oldenzaal 9 juni 2019

Wij kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde TTBO toernooi met 26 deelnemende teams waaronder 3 teams uit België. Het was alweer de 5e editie voor Bowls Oldenzaal, dus een heuse lustrum. Een extra gouden randje kreeg het omdat Mariska en Britt officieel werden gehuldigd door de Burgemeester en wethouder sportzaken van Oldenzaal voor het feit dat zij het Nedelands kampioenschap binnen sleepte eind maart dit jaar. Zie de beelden voor een korte impressie.


Plate finale pairs internationaal shortmat toernooi te Herentals 18 en 19 mei 2019

Zaterdag 18 en 19 mei jl. is een delegatie van Bowls Oldenzaal afgereisd voor het internationaal shortmat toernooi in Herentals België.‚Ä®Zaterdag was voor de pairs (Dick vd Burgt en Erik Kamphuis. Zij hebben daar heel verdienstelijk gespeeld en uiteindelijk de eerste plaats behaald, gewonnen van regerend wereld kampioen Jonathan Payne.

Dat mag gezegd worden. Zondag was het voor de fours, een vermoeiende warme dag. Geen behaalde resultaten maar zoals altijd weer reuze gezellig. Zie hier een filmpje vd finale pairs.


Britt (13) uit Oldenzaal jongste bowls kampioen van Nederland 31-03-2019

Britt Kamphuis (13)(rechts) uit Oldenzaal heeft zondag samen met Mariska Nagtzaam uit Zevenbergen de nationale titel veroverd tijdens het NK Pairs Indoor Lawn Bowling in de Enschedese Pathmoshal.

Wij als Bowls Oldenzaal zijn natuurlijk apetrots en feliciteren de dames met het behaalde resultaat.

De heren Dick van der Burg en Erik Kamphuis ook jullie gefeliciteerd met het zilver