Activiteiten

Natuurlijk zijn wij met Bowls actief in het veld. Hier vind u een aantal hoogtepunten.

Bowls Oldenzaal timmert aan de weg, ook in 2020

TTBO Oldenzaal 9 juni 2019

Wij kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde TTBO toernooi met 26 deelnemende teams waaronder 3 teams uit België. Het was alweer de 5e editie voor Bowls Oldenzaal, dus een heuse lustrum. Een extra gouden randje kreeg het omdat Mariska en Britt officieel werden gehuldigd door de Burgemeester en wethouder sportzaken van Oldenzaal voor het feit dat zij het Nedelands kampioenschap binnen sleepte eind maart dit jaar. Zie de beelden voor een korte impressie.

Plate finale pairs internationaal shortmat toernooi te Herentals 18 en 19 mei 2019

Zaterdag 18 en 19 mei jl. is een delegatie van Bowls Oldenzaal afgereisd voor het internationaal shortmat toernooi in Herentals België.‚Ä®Zaterdag was voor de pairs (Dick vd Burgt en Erik Kamphuis. Zij hebben daar heel verdienstelijk gespeeld en uiteindelijk de eerste plaats behaald, gewonnen van regerend wereld kampioen Jonathan Payne.

Dat mag gezegd worden. Zondag was het voor de fours, een vermoeiende warme dag. Geen behaalde resultaten maar zoals altijd weer reuze gezellig. Zie hier een filmpje vd finale pairs.

Britt (13) uit Oldenzaal jongste bowls kampioen van Nederland 31-03-2019

Britt Kamphuis (13)(rechts) uit Oldenzaal heeft zondag samen met Mariska Nagtzaam uit Zevenbergen de nationale titel veroverd tijdens het NK Pairs Indoor Lawn Bowling in de Enschedese Pathmoshal.

Wij als Bowls Oldenzaal zijn natuurlijk apetrots en feliciteren de dames met het behaalde resultaat.

De heren Dick van der Burg en Erik Kamphuis ook jullie gefeliciteerd met het zilver